logo libreria universo

Libreria Universo - (Adiacenze Policlinico Umberto I) - Orario di apertura: dal Lunedi al Venerdi dalle 07:30 alle 19:00, Sabato dalle 09:00 alle 13:00.
Piazza Girolamo Fabrizio, 6 - 00161 - Roma - email: info@libreriauniverso.it - Tel. 06-490931 - Fax 06-4451407

Libreria Universo Due - (Adiacenze Policlinico Gemelli) - Orario di apertura: dal Lunedi al Venerdi dalle 09:30 alle 13:30 e dalle 14:00 alle 19:00.
Via Agenore Zeri, 11 - 00168 - Roma - email: info@libreriauniverso.it - Tel. 06-64561499 - Fax 06-64831480

Allergen Management in the Food Industry

di Boye - Godefroy  • 2010  • dettagli prodotto

non più pubblicato
Potrebbe arrivare dopo Natale

€  133,38

Paga gli acquisti tra 30€ e 2.000€ in 3 rate
senza interessi. Scopri di più

DESCRIZIONE

This book comprehensively addresses the sources of allergenic contaminants in foods, their fate during processing, and the specific measures that need to be taken to minimize their occurrence in foods. The book provides up-to-date information on the nine major allergens (as well as other emerging allergens) and practical guidelines on how these allergens can be identified and controlled during production and processing. Starting with an introduction to food allergens, the book follows with sections on food allergen management during production and processing, guidelines for the processing of specific allergen-free foods, techniques for hypo-allergenization and allergen detection, and allergen-free certification.

DETTAGLI PRODOTTO  torna su

ISBN: 9780470227350

Titolo: Allergen Management in the Food Industry

Autori:

Editore: Wiley

Volume: Unico

Edizione: 2010

Lingua: Inglese

Finitura: Copertina flessibile

RECENSIONI

NESSUNA RECENSIONE PER QUESTO PRODOTTO